„VIP mobile“ gradi regionalni centar u Kragujevcu

Bez autora
Jul 19 2011

„VIP mobile“, najmlađi operater u Srbiji, član „Telekom Austria Group“, u Kragujevcu će, na lokaciji Servis 2, graditi regionalni telekomunikacioni centar, kapaciteta između 2.500 i 3.000 kvadratnih metara. Nakon sprovedenog postupka javnog nadmetanja, VIP je izabran kao najpovoljniji ponuđač čime je dobio pravo na zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta od 20 ari, na 99 godina, na lokaciji Servis 2. Izlicitirana cena je 8.000 evra po aru. Ugovor o zakupu zemljišta potpisali su gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, predsednik UO „VIP mobile“ Tanasis Kacirumpas, član UO Darko Parun i direktor JP Preduzeće za izgradnju grada Veljko Merdžan. To je bitno za Srbiju, ne samo za ovu regiju...

„VIP mobile“ gradi regionalni centar u Kragujevcu„VIP mobile“, najmlađi operater u Srbiji, član „Telekom Austria Group“, u Kragujevcu će, na lokaciji Servis 2, graditi regionalni telekomunikacioni centar, kapaciteta između 2.500 i 3.000 kvadratnih metara.

Nakon sprovedenog postupka javnog nadmetanja, VIP je izabran kao najpovoljniji ponuđač čime je dobio pravo na zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta od 20 ari, na 99 godina, na lokaciji Servis 2. Izlicitirana cena je 8.000 evra po aru.

Ugovor o zakupu zemljišta potpisali su gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, predsednik UO „VIP mobile“ Tanasis Kacirumpas, član UO Darko Parun i direktor JP Preduzeće za izgradnju grada Veljko Merdžan.

Izražavajući svoje zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora, gradonačelnik Veroljub Stevanović rekao je da je to bitno za Srbiju, ne samo za ovu regiju.

- Oni to rade jer su shvatili šta Kragujevac znači u Srbiji, i šta će tek da znači, što je nama jako bitno - rekao je Stevanović. On je rekao i da je ovaj operater odabran, nakon prikupljanja ponuda sva tri mobilna operatera, kao najpovoljniji i dodao da će ubuduće „VIP mobile“ biti taj sa kojim će gradska uprava sarađivati kada je reč o službenim mobilnim telefonima.

- Kompanija „VIP mobile“ najveći je grinfild investitor u Srbiji od 2007. godine jer je samo do sada uloženo blizu 700 miliona evra - rekao je član UO ove kompanije Darko Parun. On je dodao i da investicijom u Kragujevcu „VIP mobile“ nastavlja ulaganje u srpsku i kragujevačku ekonomiju.

- Ovde ćemo graditi savremeni regionalni centar čiji će kapaciteti biti dovoljni za pružanje usluga ne samo našim poslovnim korisnicima nego i drugim kompanijama koje imaju potrebu za razvijanjem novih kapaciteta u centralnoj Srbiji - rekao je Parun.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik